REHBERLİK

Ara

Psikolojik sağlamlılık nedir? Zorlayıcı durumlarla nasıl baş edilir? Velilerimiz için Rehberlik servisimizin hazırlamış olduğu bülteni inceleyebilirsiniz.

Ara

Ergenlik dönemide velilerimizin yaklaşımı nasıl olmalı,sınır nasıl konulmalı? gibi sorularla ilgili cevapları aşağıdaki bağlantıda bulunan bültende bulabilirsiniz..

Kas

Akran zorbalığı nedir?Neler yapılabilir gibi soruların cevaplarını aşağıdaki bağlantıda bulabilrsiniz...

Kas

Çocuğuma LGS sürecinde nasıl davranmalıyım?Sonuçlar açıklandığında nasıl tepki vermeliyim? gibi soruların cevabını aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak bulabilirsiniz.

Kas

2023 LGS'ye nasıl başvuru yapılır?Sonuçlar nasıl öğrenilir?LGS ile ilgili tüm merak ettiklerimizi Rehber öğretmenlerimizin yayınlamış olduğu görseli inceleyerek öğrenebilirsiniz.

Kas

Sınav Yaklaşırken neler yapılmalı,nelere dikkat etmeli? Rehberlik servisimizin hazırlamış olduğu dökümanı incelemek için aşağıdaki bağlantıyı tıklayınız..

Kas

Sınav kaygısı nedir? Rehberlik servisimizin hazırlamış olduğu dökümanı incelemek için aşağıdaki bağlantıyı tıklayınız..

Kas

KARİYER PLANIMIZI YAPARKEN KISA, ORTA VE UZUN VADELİ HEDEFELR BELİRLEMİZİN ÖNEMİ KONUSUNDA SUNUM.

Kas

BİLİNÇLİ İNTERNET KULLANIMI ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ, VELİ E-BROŞÜRLERİNE BAĞLANTIYA TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.