Şbt

"LET'S TO GREEN " projesinin ikinci etabını (İtalya) başarıyla tamamlayıp geri gelen öğretmen ve öğrencilerimize sertifikaları Okul Müdürümüz Sinan Kızartıcı tarafından verildi.

Şbt

Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü yangın Hizmet Grubu ekibi tarafından Anasınıfı öğrencilerimize İtfaiyecilik mesleğinin tanıtımı ,meslek özellikleri ,toplumsal hayatımızdaki yeri ve önem hakkında bilgiler verildi .Yine uzman ekip tarafından öğrencilerimizde dahil edilerek etkinliği pekiştirmek için uygulamalı küçük bir yangın söndürme  tatbikatı tertip edildi.

Ekibe emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Şbt

6 Şubat 2023 yılında 11 ilde gerçekleşen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı,Sosyal bilgiler öğretmenimiz Fatma Hatun Başlar ve ailesini andık.Törenin sonunda Din kültürü ve Ahlak bilgisi Öğretmenimiz  Yasin-i Şerif okuyarak ve dualar etti.

Şbt

5 Şubat pazartesi günü itibariyle iknci döneme başladık.Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılı bir dönem dileriz.Okulumuzdan tayini çıkan ve ikinci dönem başka okullarda göreve başlayan öğretmenlerimize de yeni görev yerlerinde başarılar dileriz.

Ock

Anasınıfı öğrencilerimiz  dönem  sonu faaliyet haftası etkinlikleri kapsamında Adana 01  AVM Cinema Pink sahnesinde gösterime giren  Rafadan Tayfa'' Hayrimatör''adlı sinema gösterisine katıldı.

Ock

19 Ocak Cuma günü itibariyle tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz için sömestr tatili başladı.Öğrencilerimiz bugün büyük bir heyecanla karnelerin dağıtılmasını bekledi.Karnelerini alan öğrencilerimizden kimileri sevinirken kimileri üzüldü.Bu kısa bir molaydı sadece, ikinci döneme özlem içinde öğrencilerimizle kavuşmayı bekliyoruz..

Ock

Öğrencilerimiz öğretmenleriyle birlikte kitap fuarı gezdi.

Ock

Okulumuz  8/B sınıfından Samet Evrensel isimli öğrenci 2023-2024 Okul Sporları Kickboks Yıldızlar ve Küçükler Adana İl Birincisi oldu.

Öğrencimizi tebrik eder,Başarılarının devamını dileriz..

Ock

Velilerimize yönelik okul rehberlik servisi tarafından organize edilen Bağımlılıkla Mücadele Seminerini gerçekleştirdik.

Ock

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı yürütücülüğünde, ileri teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketleri, kamu kurumları, medya kuruluşları ve üniversitelerin destekleriyle düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali 2024’te Adana’da gerçekleşecek.

Ock

5 Ocak Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. Yılı kutlu olsun.

Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere edebiyete intikal etmiş tüm Millî Mücadele Kahramanlarımızı rahmet ve saygı ile anıyoruz.

Ock

Okul tanıtım gezileri kapsamında  rehber Öğretmenimiz Filiz Güleryüz Çelik öncülüğünde seyhan IMKB Fen Lisesini ziyaret ettik.

Ock

Okulumuz tanıtım gezilerinde ismet İnönü mesleki ve teknik Anadolu lisesini Ziyaret etti.Öğrencilerimiz okulun Tesisat teknolojisi ve Motorlu Araçlar Teknolojisi, Bilişim Teknolojileri, Elektrik Elektronik Teknolojisi, İnşaat Teknolojisi, Harita-Tapu-Kadastro alanları hakkında bilgi edilmişlerdir.

Ara

Rehberlik Servisi öncülüğünde 8.sinif öğrencilerimiz tanıtım gezisi kapsamında Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. Okulun Bilişim Teknolojileri, Çocuk Gelişimi ve Egitimi, Yiyecek  İçecek Hizmetleri , Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri alanları hakkında ayrıntılı bilgi edindiler.

Ara

Okul rehber öğretmenlerimiz tarafından 8. Sınıf velilerine yönelik LGS nedir?LGS ebeveyni olmak konulu seminer sunumu yapılmıştır.