Nis

"Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi " Seyhan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı Atatürk Yüzme Havuzları ve Nihat Geven Spor Salonu Portatif Havuzlarında 2 Mayıs 2024 tarihinde başlayacaktır. Öncelikle ilköğretimde yer alan çocuklar olmak üzere 5 yaşından itibaren genç, yaşlı, engelli her yaşta vatandaşımız ücretsiz olarak "Yüzme Bilmeyen Kalmasın Gelişim Projesinden" faydalanacaklardır. Projeye müracaatlar ve kayıtlar e-devlet üzerinde yer alan Spor Bilgi Sistemi-Ulusal Spor Projeleri Modülünden yapılacaktır. Manuel kayıtlarda sağlık beyanı ve veli muvafakatnamesi mutlaka alınacaktır.Her katılımcıya 16 saatlik yüzme eğitimi verilecektir. Ayrıca bir kişi en fazla 2 defa katılabilecektir.

Nis

15 Nisan Pazartesiden itibaren geçerli Sınıflara Ait Ders Programı Yayınlandı..

Mrt

2023-2024 Eğitim-öğretim Yılı İkinci dönem I. yazılı ve ortak sınav takvimi yayınlandı.İkinci dönem 6. sınıfların Türkçe ve Matematik I. yazılıları Milli Eğitim bakanlığı tarafından Türkiye geneli yapılacak. 7. sınıfların ise I. Fen Bilgisi Sınavını  İl MEM yapacak.

Tüm Öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz..

Şbt

5 Şubat Pazartesiden itibaren geçerli sınıflara ait ders programını aşağıdaki linki tıklayarak indirebilirsiniz..

Ara

Ailelerimizin çocuk yetiştirme süreçlerine destek olması amacıyla  Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Aylık Aile Eğitim Bülteninin tüm eğitimcilerimize, ailelerimize ve dolayısıyla çocuklarımıza faydalı olması dileğiyle.

Ara

2023-2024 eğitim öğretim yılının 1. dönem 2. yazılı sınavlarından 6. sınıf Türkçe ve matematik dersleri 26 Aralık 2023 Salı günü ülke genelinde ortak olarak gerçekleştirilecektir.

Bu çerçevede "Millî Eğitim Bakanlığı 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 2. Yazılı Sınavlar (Ülke Geneli Ortak) Kılavuzu" hazırlanmış olup ülke geneli ortak yazılı sınavlar bu Kılavuz'a göre yapılacaktır.

Ekm

VELİ-ÖĞRETMEN GÖRÜŞME SAATLERİ İÇİN AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIYI TIKLAYINIZ

Ekm

27 Ekim Cuma Günü Saat 14:00'da  Okul Yan kapalı bahçesinde  okul aile birliği toplantısı yapılacaktır.Tüm Velilerimizin katılımını bekliyoruz...

9 Ekim Pazartesiden itibaren geçerli sınıflara ait ders programları yayınlandı.

Bursluluk sınav sonuçları açıklandı.

Ağu

Bursluluk sınavı giriş yerleri belli olmuştur sınava girecek öğrencilerimiz aşağıdaki linkten öğrenebilirler

May

29 Mayıs-16 Haziran Bursluluk sınavı başvuruları başlamıştır.Başvurmak isteyen öğrencilerimizin velileri gerekli evrakları idareden alabilirler.

May

4 Haziran Pazar günü yapılacak olan Lgs sınav giriş yerleri belli oldu.